PENGENALAN SYARIKAT

LOKMASS BINA

Syarikat ini merupakan syarikat kontraktor reka dan bina rumah banglo impian. Sebelum penubuhan syarikat ini , staff lokmass bina telah beroperasi sejak tahun 2015 membina rumah banglo serta melakukan kerja-kerja renovation , dan memasuki tender- tender kerajaan. Kini Lokmass Bina akan berupaya dan berdaing saing secara sihat untuk menjadi kontraktor pilihan di Negeri Kedah , Penang , Perak , Selangor dan beberapa buah negeri selatan tanah air .

Bidang perniagaan utama syarikat ini ialah mereka bentuk rumah banglo impian , menjalankan kerja-kerja berkaitan dengan pembinaan terutamanya kerja-kerja membina banglo impian persendirian dan renovation.

IH EMPIRE RESOURCES

Ditubuhkan pada tahun 2018 , IH Empire Resources merupakan syarikat yang menjalankan aktiviti pemasaran dan jualan bagi kerja-kerja pembinaan Banglo dan kerja-kerja renovation . Fokus utama syarikat ini adalah untuk mempelbagaikan bidang-bidang bisnes yang mampu untuk meningkatkan peluang pekerjaan pada orang ramai disamping dapat melahirkan ramai usahawan yang berjaya.

 

ABOUT US

Lokmass Bina & IH Empire Resources diterajui oleh 3 orang pengarah yang berpengalaman dalam bidang Kejuruteraan Awam , Pembinaan dan pemasaran serta jualan dan mempunyai staff / tenaga kerja yang mahir.

Kenapa PERLU memilih kami ?

  • Berpengalaman dalam bidang pembinaan serta tiada rekod projek terbengkalai
  • Harga pembinaan yang berpatutan berserta dengan pakej lengkap untuk rumah
  • Syarikat kontraktor yang berdaftar dengan CIDB
  • Memiliki staff dan tenaga kerja yang mahir dan rajin
  • Menitikberatkan kualiti kerja dan pembinaan
  • Boleh menguruskan urusan kelulusan pelan serta pembiayaan pinjaman seperti pinjaman perumahan bank dan LPPSA
  • Mempunyai peguam yang dilantik untuk menguruskan urusan perjanjian